Qbrick System 251613

Qbrick System 251613

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Qbrick System: Qbrick System Lada, geanta unelte

STANLEY FatMax 1-95-615 Lada, geanta unelte de la 204,20 RON STANLEY FatMax 1-95-615 STANLEY 1-97-510 Lada, geanta unelte de la 140,96 RON STANLEY 1-97-510 STANLEY 1-70-326 Lada, geanta unelte de la 291,98 RON STANLEY 1-70-326 STANLEY 1-95-613 Lada, geanta unelte de la 191,26 RON STANLEY 1-95-613

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip Lada de scule
Material Plastic

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Seria TWO de la Qbrick System este un sistem de depozitare mobil, care se poate combina la nesfârșit, format din cutii de scule, lăzi, cărucioare de transport și alte opțiuni de depozitare. În acest set primiți șase Organizer Multi în plus față de cutia de instrumente 200 TWO pentru o organizare flexibilă. Indiferent dacă sunteți un meșter amator sau un atelier profesionist, System TWO vă depozitează în siguranță toate uneltele și le ține la îndemână. Cu setul de scule System TWO 200, puteți declara război dezordinii din atelierul dumneavoastră. Cutia de scule din plastic oferă posibilități optime pentru depozitarea ordonată a uneltelor sau a echipamentului de atelier. Tot nu aveți suficient spațiu? Apoi combinați pur și simplu cutia de scule cu alte cutii din seria System TWO de la Qbrick System! Cutia de scule modulară din plastic 53 x 29.5 x 19.5 cm oferă mult spațiu și este atât practică, cât și transportabilă. Datorită polipropilenei, geanta pentru scule este deosebit de durabilă și stabilă și oferă spațiul de depozitare perfect pentru echipamentul dumneavoastră! Cu cele șase organizatoare Multi puteți organiza cutia de scule. Cutiile mobile pentru sortimente oferă opțiuni optime pentru depozitarea uneltelor mici sau a echipamentelor mici de atelier, cum ar fi șuruburi, piulițe sau altele asemenea. Cu compartimentele lor reglabile, organizatoarele oferă o mulțime de spațiu de depozitare practic pentru obiecte mici. Cu ajutorul mânerului, acestea pot fi pur și simplu introduse în sau scoase din ghidajele din cutia de scule a sistemului TWO 200. Designul deschis al cutiei de scule este foarte favorabil fluxului de lucru, oferindu-vă acces rapid la scule. În combinație cu o cutie de scule din sistemul TWO (nu este inclusă), cutia de scule poate fi blocată pentru transport.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.